მთავარი
ჩვენ შესახებ
ისტორია
პროდუქცია
ალაბელა
თამარისი
ქისი
ალილო
ღვინის ტური
კონტაქტი
ka
en
English
750 მლ
ალკ.
10,2%
სახეობა:
წითელი ნახევრად მშრალი ქვევრის ღვინო
მეთოდი:
დამზადებულია ქვევრში
ქართული, ცოცხალი ღვინო
ბროწეულის, მაყვლის, მარწყვისა და ვანილის არომატები
“ალადასტური” & “იზაბელა”
დააგემოვნეთ: +14-15 °C
შესაბამისობა:
გრილზე შემწვარი ხორცი, შებოლილი ხორცი
სოსისი
ყველი
Please Enable JavaScript in your Browser to Visit this Site.