ალაბელა
ღვინის სახლი
ჩვენს საოჯახო მარანს მეღვინეობის, ჭაჭისა და ლიქიორის დამზადების 120 წლიანი ტრადიცია აქვს.
მოგესალმებით „ალაბელას“
ოჯახურ მარანში!
100
%
ბუნებრივი პროდუქტი, არ შეიცავს ალერგენებს.
ჩვენს შესახებ
300
ლიტრი
ღვინის პროდუქტი წლიეურად
1000 +
საკოლექციო ბოთლი
წელიწადში
პროდუქცის ნახვა
ალაბელას
პროდუქტი
წითელი ნახევრად მშრალი ღვინო, დამზადებულია ქვევრში დაყენების ტრადიციული ტექნოლოგით „ალადასტურისა“ და „იზაბელას“ ჯიშის ყურძნებისგან.
"ალაბელა" - წითელი ნახევრად მშრალი ქვევრის ღვინო
"თამარისი" - თეთრი ნახევრად მშრალი ქვევრის ღვინო
თეთრი ნახევრად მშრალი ღვინო, დამზადებულია ქვევრში დაყენების ტრადიციული ტექნოლოგით „თამარის ვაზის“ ჯიშის ყურძნისგან.
"ქისი"- თეთრი მშრალი ქვევრის ღვინო თეთრი მშრალი ღვინო, დამზადებულია ქვევრში დაყენების ტრადიციული ტექნოლოგით „ქისის“ ჯიშის ყურძნისგან.
"ალილო" - ტყის კენკრის ლიქიორი
ლიქიორი „ალილო“ დამზადებულია მუხის კასრში დაძველებული უმაღლესი ხარისხის ღვინის სპირტისგან და 12 სახეობის ტყის კენკრისგან, ძველი, ტრადიციული ოჯახური რეცეპტით.
ჩვენი
პროდუქცია
კატალოგი
ალაბელას
შესახებ
„ალაბელა“ ოჯახური მარანია, რომლის გარშემოც გაშენებული ვენახები 20 სხვადასხვა სახეობის ვაზს ითვლის. ქართული უძველესი მეღვინეობის ტრადიციის მიხედვით, ღვინო ქვევრში მზადდება.
ღვინის სამშობლო
საქართველო
მეცნიერებმა დაადასტურეს, რომ მეღვინეობა სათავეს სწორედ საქართველოდან იღებს. ქართველი ხალხის მიერ მოყვანილი მოსავალი უძველესია მსოფლიოში და 8000 წელს ითვლის. სწორედ იგივე ანტიკურ მეთოდებს იყენებენ დღესაც თანამედროვე საქართველოში ღვინის დასაყენებლად.
ქვევრის ღვინო
მეღვინეობის უძველესი ტრადიცია
ქვევრის ღვინო ქართული მეღვინეობის კულტურის მთავარი ნაწილია. ტრადიციის მიხედვით, ღვინით სავსე ქვევრს მარხავდნენ მიწის ქვეშ და აჩერებდნენ 6 თვე 12-15 გრადუსზე, რათა მიეღოთ ღვინის საუკეთესო არომატი.
დამზადებულია ქვევრში დაყენების ტრადიციული ტექნოლოგით „ალადასტურისა“ და „იზაბელას“ ჯიშის ყურძნებისგან. ყურძენი მოყვანილია სოფელ ჭოპორტში, ქართლის რეგიონი.
დაწვრილებით
დამზადებულია ქვევრში დაყენების ტრადიციული ტექნოლოგით „ქისის“ ჯიშის ყურძნისგან. ყურძენი მოყვანილია სოფელ ჭოპორტში, ქართლის რეგიონში. გამოირჩევა ოქროსფერი შეფერილობით.
დაწვრილებით
დამზადებულია მუხის კასრში დაძველებული უმაღლესი ხარისხის ღვინის სპირტისგან და 12 სახეობის ტყის კენკრისგან, ძველი, ტრადიციული ოჯახური რეცეპტით. მუქი შინდისფერი, ბლანტი, ტკბილი სასმელი.
დაწვრილებით
599577315
+995
info@alabela.ge
სოფ. ჭოპორტი
მცხეთის რაიონი
საქართველო
ღვინო
მეცნიერებმა დაადასტურეს, რომ მეღვინეობა სათავეს საქართველოდან იღებს. ქართველი ხალხის მიერ მოყვანილი მოსავალი უძველესია და 8000 წელს ითვლის.
წითელი ნახევრად მშრალი ქვევრის ღვინო
თეთრი მშრალი
ქვევრის ღვინო
ლიქიორი
„ალილო“
&
დაწვრილებით
დაწვრილებით